Har du ett nyfunnet intresse för fotografi? Vill du hobbyfotografera, fotografera för sociala media eller vill du kanske börja skapa erfarenhet för att börja arbeta som fotograf i framtiden? För att du ska kunna ta riktigt fina bilder behöver du lära dig hur du ska använda ljuset till din fördel, men du måste också investera i bra kamerautrustning.

För att börja fotografera behöver du inte ha den dyraste utrustningen på marknaden. Du behöver inte heller köpa alla möjliga prylar och tillbehör, utan det räcker gott och väl med grundutrustningen, t.ex. en kamera, stativ och olika objektiv. Men för det så krävs pengar, pengar som du kanske inte har i fickan just nu.

Finansiera kamerautrustningen genom att panta

Om du inte har möjlighet att köpa din utrustning med pengarna du har på banken kan du istället titta i ditt smyckeskrin. Via hemsidan diamantbrev.se kan du nämligen panta allt från ringar till halsband, armband och örhängen. Du kan också panta klockor och andra värdefulla föremål. Det enda som krävs är att du beställer en hem påse som du sedan skickar tillbaka till företaget. Inom några dagar har du pengarna på ditt konto.

Vad kostar kamerautrustning?

Idag kan du hitta kamerautrustning för några enstaka hundralappar. Du kan också hitta utrustning för 50 000 kronor och uppåt. Har du precis börjat fotografera räcker det dock oftast gott och väl med att hålla sig någonstans mittemellan. Du kan hitta både kamera såväl som behövliga tillbehör för runt 5000 kronor. Våga titta på andrahandsmarknaden och se om du kan sänka priserna ännu mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *