Oavsett om du redan äger en fotostudio eller planerar att starta upp en kommer du att ha stor nytta av en duktig elektriker. I din studio kommer du att fotografera alla möjliga typer av bilder och då är ljuset viktigare än någonsin.

Vilken typ av belysning just du gillar att arbeta med är väldigt individuellt, men för att du ska kunna få de bästa och mest högkvalitativa lamporna kan du behöva anlita elektriker i Huddinge från Clas fixare som hjälper dig. Med en duktig elektriker nära tillhands behöver du inte oroa dig för att du installerar dina lampor eller din utrustning i fotostudion på ett felaktigt sätt.

Så kan en elektriker hjälpa dig

En elektriker kan inte bara hjälpa dig att installera dina fotograferingslampor och din belysning i studion. En elektriker kan också göra felsökningar om det skulle uppstå problem i elledningarna eller hjälpa dig att dra nya kablar och ledningar vid en renovering.

Kan man använda ROT-avdrag?

Om du anlitar en elektriker via ditt företag kommer du inte kunna nyttja ROT-avdraget för att sänka dina kostnader. Det du däremot kan göra är att du kan dra av momsen och på så sätt få mer pengar över i fickan. ROT-avdrag kan du endast använda om du anlitar en hantverkare i privat syfte som ska genomföra arbeten i din privata bostad.

Vad kostar det att installera fotobelysning?

Hur mycket din installation kommer att kosta är svårt att säga. Priset varierar beroende på hur omfattande arbete du vill ha hjälp med, samt var i landet du bor och vilken hantverkare du använder dig av. Det vanligaste är att en elektriker tar betalt per timme.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *