Jobbar du som fotograf och behöver lite extra marknadsföring för att boosta ditt företag? I så fall kan du enkelt göra det med hjälp av kuvert. Det är ett billigt, subtilt och effektivt sätt att visa att du finns.

Tryck din logga på kuvert

Som fotograf har du stor konkurrens och behöver därför göra allt för att sticka ut. Det kan du göra på en mängd olika sätt, men med tanke på att marknadsföring kostar en hel del pengar och att långt ifrån alla företagare har råd att lägga multum på att marknadsföra sig, kommer här tre tips på hur du kan göra för att marknadsföra dig kostnadseffektivt:

1. Tryck ditt företags logga på kuvert.

Som fotograf jobbar du förmodligen med kunder över hela landet och behöver skicka dina bilder till kunderna med posten. Det är ett perfekt tillfälle att marknadsföra dig på ett billigt och bra sätt. Använd kuvert med ditt företags tryck varje gång du ska skicka något med posten. Då blir du synlig för alla som kommer i kontakt med ditt kuvert under dess resa från dig till kund.

2. Tryck ditt företags logga på bilen.

Förmodligen reser du en hel del för att möta kunderna där de är. Därför kan det vara smart att trycka ditt företags logga på din firmabil så att du kan synas med ditt företag var du än befinner dig. Det är ett mycket billigt och effektivt sätt att sprida vetskapen om ditt företag.

3. Gör dig synlig lokalt.

Du behöver inte lägga stora pengar på att marknadsföra dig i radio och tv, däremot kan en liten annons i lokaltidningen vara allt som behövs för att du ska bli synlig i ditt närområde. En annons i tidningen är dessutom ett betydligt billigare alternativ, men som ändå är väldigt effektivt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *