Är du fotograf och ska flytta till en ny fotostudio? Då har du säkert en hel del att tänka på och dessutom dyrbar utrustning som ska flyttas på ett säkert sätt. Här följer några tips på hur du flyttar på ett smidigt och bekvämt sätt med din fotostudio.

Ta hjälp med flyttstädningen

När du flyttar ur en lokal behöver du ofta flyttstäda. Visst kan du göra det själv, men troligen är du ivrig att komma igång med din verksamhet i din nya lokal. Då kan det istället vara bra att anlita en städfirma för att ta hjälp med flyttstädningen. Du kanske undrar över flyttstädning pris och hur det går till. Det brukar vara så att du betalar ett pris per kvadratmeter. Vissa utrymmen som till exempel badrum och kök kan också vara lite dyrare att städa. Du bör dock ställa kostnaden mot eventuellt inkomstbortfall om du sköter flyttstädningen själv. Anlitar du professionella städare får du dessutom en studio som är städad av experter. Det minskar risken för att du får anmärkningar på din städning i ett senare skede, något som är väldigt skönt. Många städfirmor lämnar även garanti på flyttstädningen där de åtar sig att åtgärda eventuella misstag.

Anlita en flyttfirma

När du ska flytta är det också bra att anlita en pålitlig flyttfirma. De kan frakta dina saker på ett säkert sätt till din nya studio. Var dock noga med att kontrollera att flyttfirman är seriös först, så att du slipper råka ut för någon fadäs med flyttbilen eller stöta på andra problem. Det gör du enklast genom att ta referenser och se till så att flyttfirman innehar F-skattsedel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *