Fototapeten har gjort comeback. Vackra tapeter med stora fotografier från naturen som skapar mycket känsla. Det finns fototapeter för både vuxna och barn med olika slags motiv.

Fototapeter

Idag finns det ett stort utbud av olika fototapeter att välja mellan. En djup skog, vattenfall eller en brygga som går ut i vattnet. Högupplösta foton som skapar rymd, ro och rekreation i ditt eget hem. Perfekt som fondvägg. Det finns också fototapeter med sportmotiv, som en fotboll i eld som passar perfekt till 10-åringar som planerar att bli nästa fotbollsstjärna. Eller vackra galopperande hästar till hästintresserade barn och vuxna eller tidlösa bilder av rymden för blivande astronomer och astronauter. Gå in på Familjetapeter och hitta en fototapet till dig själv eller dina barn.

Inred med foton

En fototapet passar väldigt bra som fondtapet. Den skapar mycket atmosfär och blir en del av inredningen, ungefär som en soffa eller lampa. Du vill så klart också förstora dina egna bilder och sätta upp dem. Det som är så bra med fototapeter är att de inte tar upp ett helt rum, utan lyfter upp en del av rummet. Det medför att du både får ett högupplöst foto som tapet, samtidigt som det även finns plats för dina egna foton och tavlor.

När du ska inreda med fotografier är det smart att använda liknande ram till olika bilder i ett rum. Så att det ser mer enhetligt ut. Gillar du att ha mycket ordning kan du rent av använda samma slags ramar till bilderna i hela ditt hem, men det kan dock ibland ge ett lite sterilt intryck. Då är det smart att olika rum har olika slags bilder, så att det känns annorlunda att vara i de olika rummen. Eller så låter du en fototapet ge ditt hem mycket personlighet. Det passar särskilt bra om dina egna fotografier primärt är porträtt eller i samma färgton.

När du inreder med foton kan du också skapa en vägg eller en del av en vägg med bilder som hör ihop. Som alla familjeporträtt eller dina egna foton från en resa eller naturbilder. Det är snyggt och även roligt för dina gästar att titta på. Förutom att du får omge dig med härliga minnen eller bilder på personer som du älskar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *