En av de roligaste sakerna med att fotografera är att man kan göra så mycket kreativt med bilderna. Här kommer jag dela med mig av mina fyra bästa tips för hur du kan skapa vidare med fotografierna.

1. Göra egna fotoposters

De allra snyggaste fotona kan du använda till posters. Genom tjänster som Printler kan du såväl trycka upp dina bilder som sälja dem i posterformat till andra. Kul att kunna tjäna pengar på din fotokonst, väl?! Vare sig du väljer att sälja posters eller att behålla dem för dig själv är det alltid lika roligt att kunna skapa en personlig tavelvägg till hemmet.

2. Trycka upp en fotovägg

En fondvägg med ditt finaste foto? Det är fullt möjligt. På samma sätt som du kan trycka egna posters kan du även trycka upp en fotovägg och tapetsera den på den ståtligaste platsen. Använd gärna någon av dessa redigeringsappar för att ge bilderna den där sista magiska touchen.

3. Skapa en fotokalender

De allra flesta gillar att få personliga gåvor i form av foton. Om du fotar direkt ur livet kan du sammanställa bilderna i en unik fotokalender och ge bort den i present. Kalendrar med bilder på barnen brukar vara särskilt uppskattade.

4. Gör en fotobok

Att göra en fotobok är nog mitt favorittips. Det är nämligen ett fantastiskt sätt att samla och tillvarata din fotokonst, kanske till och med ett sätt att minnas de speciella ögonblicken. Annars kan det lätt bli så att bilderna hamnar lite här och var i olika mappar på datorn. Komplettera med design och texter för att göra fotoboken ännu personligare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *